Close Milan Ottica nav

Brendovi

Gucci brend Gucci

Gucci italijanski brend je osnovao Guccio Gucci u Firenci 1921.godine kao malo preduzece I prodavnicu kozne galanterije. Do danas Gucci je postao jedan od najpoznatijih, naprestiznijih I najprepoznatljivijh modnih brendova na svetu. Pocetkom 2015.godine, zapocinju novo podglavlje pod vodjstvom Alesandra Michelea. Trenutno Gucci izmislja potpuno moderan pristup modi I na taj nacin redefinise luksuz u 21.veku.

Balenciaga brend Balenciaga

Balenciaga postoji jos od 1917. godine od kad ju je osnovao Cristóbal Balenciaga, ali poslednjih godina je medju prvima kada uopste govorimo o modi. Modne kolekcije brenda Balenciaga poseduju tradicionalan luksuz. Moda i trendovi su se menjali svake godine, tako da nam je kuca Balenciaga svake sezone priredjivala odlicne kolekcije.

Ives Saint Laurent brend Ives Saint Laurent

Ives Saint Laurent predstavlja luksuznu modnu kucu koju je osnovao Ives Saint Laurent, jedan od najslavnijih modnih dizajnera 20. veka. Zahvaljujuci njegovom autenticnom i zavodljivom stilu, stekao je ogromnu popularnost medju pravim ljubiteljima mode, koji ga smatraju najuticajnijim evropskim modnim dizajnerom svih vremena.

Bottega Veneta brend Bottega Veneta

Bottega Veneta je luksuzna italijanska modna kuca koja je najpoznatija po svojoj koznoj galanteriji. Kompaniju su osnovali preduzetnici Michele Taddei i Renzo Zengiaro 1966. Godine. Bottega Veneta naocare za sunce su izuzetno glamurozne, luksuzne i elegantne, napravljene od najfinijih materijala i namenjene ljubiteljima pravog luksuza.

Mont Blanc brend Mont Blanc

Mont Blanc je nemacka kompanija koja se bavi proizvodnjom i distribucijom izuzetno luksuznih olovaka, satova, nakita, naocara za sunce, parfema, dugmadi za kosulje, predmeta od koze i drugih aksesoara. Mont Blanc zvezda je logo ovog brenda, predstavljajuci najvisi planiski vrh u Alpima i u Evropi. Naocare ovog brenda su veoma elegantne, prefinjene, glamurozne i ocaravajuce.

Alain Mikli brend Alain Mikli

Alain Mikli (rodjen kao Alain Miklitarian, 1. aprila 1955) je francusko-jermenski dizajner vrhunskih rucno radjenih naocara i dodataka. Miklijeva linija sadrzi jedinstvene boje i oblike i omiljena je medju evropskim poznatim licnostima i avangardnim Amerikancima. Danas Alain Mikli naocare nastavljaju da eksperimentisu sa materijalima i zele da unaprede nosivost kroz hrabar dizajn kako bi stvorili legendarne modele koji ce nastaviti da budu deo istorije dizajna naocara.

Dolce & Gabbana brend Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana brend su osnovali 1985.godine Domenico Dolce I Stefano Gabbana. Do ekspanzije Brenda dolazi 1996.godine kada lansiraju svoju prvu kolekciju naocara. Zene pretvaraju u dive, pametne I senzalne, dok od muskaraca prave macho tipove, pune samopouzdanja . Danas, sa svojom kompletnom ponudom, Dolce & Gabbana simbolizuje savremeni luksuz.

Guess brend Guess

Guess je americka modna kompanija koju je osnovao Georges Marciano zajedno sa svojom bracom 1981. godine. Guess brend se bavi proizvodnjom i prodajom odece za muskarce i zene, obuce, nakita, parfema, naocara, satova i drugih modnih aksesoara. Naocare se proizvode od najkvalitetnijih materijala i sa prepoznatljivim temama ovog brenda, a namenjene su ljudima koji zive u skladu sa Guess duhom.

Bolon brend Bolon

Bolon brend je nastao 2003.godine od strane francuske kompanije Essilor. Essilor je svetski lider u proizvodnji najkvalitetnijih stakala I sociva. Jedinstven dizanj Bolon naocara je u Italiji nastao od strane cenjenih I strucniih dizajnera. Za kratko vreme osvajaju svetsko trziste I sada su zastupljene u preko 50 zemalja siroom sveta.

Persol brend Persol

Italijanski opticar I fotograf Giusseppe Ratti 1917.godine pocinje sa izradom zastitnih naocara za sunce “Protector”. Naocare su koristili avijaticari I vozaci trka, a kasnije ih prihvata I italijanska vojska. 1930.godine nastaje brend “Persol” koji postaje omiljeni brend filmskih glumaca. Tako je cuveni glumac Steve McQueen proslavio model 714 pojavom na snimanju filma ‘The Thomas Crown Affair’. Danas su ove rucno radjene naocare sinonim za kvalitet, stil I otmenost.

Tom Ford brend Tom Ford

Tom Ford, cuveni americki modni dizajner, rodjen je 1961. godine. On je postao slavan kao kreativni direktor cuvenih modnih kuca: Gucci i Yves Saint Laurent. 2006. godine pokrenuo je sopstveni modni brend koji je po njemu nazvan Tom Ford. Iste godine je potpisao partnerstvo sa Marcolin Group za proizvodnju i distribuciju optickih okvira i suncanih naocara. Tom Ford naocare su ekstravagantne sa zeljom da izraze nesto novo i drugacije, izrazavajuci glamurozni stil po cemu je ovaj luksuzni brend poznat.